Alegerea ta

RTW iti propune un nou mod de a-ti planifica vacanta. Calatoresti oriunde si oricum iti doresti si faci lucrurile care iti fac cu adevarat placere. Ne spui ce fel de vacanta iti doresti, iar noi ne asiguram ca planul tau sa fie pus in practica intocmai.

Fie ca iti doresti sa ajungi in locuri neexplorate din Africa sau sa calatoresti in Australia pentru scufundari, RTW va gasi solutiile cele mai bune pentru tine.

Serviciile noastre acopera mai multe tipuri de vacante:
- Turul lumii. Alegi mai multe destinatii care pot fi oriunde in lume, pentru o vacanta diversificata si bogata in experiente noi.
- Aventura. Destinatii in care poti explora natura sau civilizatii diferite sau unde poti practica sporturile tale favorite.
- Luna de miere. Destinatii romantice potrivite pentru cea mai importanta vacanta in doi.
- Cererea in casatorie sau aniversari. Locuri care te inspira astfel incat cererea ta in casatorie sa se intample exact asa cum ti-ai imaginat sau destinatii ideale pentru aniversarea celor mai importante ocazii din viata ta. In plus, ne vom asigura ca micile detalii care conteaza asa mult in astfel de ocazii, sunt puse la punct.
- Yacht charters. Vacante cu yachtul pe mare sau pe ocean, cu sau fara echipaj de bord.
- RTW Exclusive. Vacante personalizate pentru doritorii de experiente inedite.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi direct sau sa completezi formularul de mai jos si noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a pune impreuna la punct toate detaliile vacantei tale.