Turul lumii in 60 de zile

Destinatiile de pe harta sunt mai aproape decat par! Pas cu pas descoperi misterele Asiei, apoi te pregatesti pentru experienta australiana. Dupa o pauza in Noua Zeelanda aventura continua pe coasta vestica a Americii de Sud, in Chile si Peru, in timp ce pe coasta estica a continentului american te asteapta plajele din Miami si New York, orasul care nu doarme niciodata.


Tokyo, capitala Japoniei, este cea mai mare suprafata urbana si una dintre cele mai dens populate metropole ale lumii. Din punct de vedere tehnic nu exisita orasul Tokyo ci este o unitate speciala administrativa. Corect se numeste Tokyo-to sau Metropola Tokyo si consta in 23 de cartiere speciale, 33 de orase si 8 suburbii. Tokyo este de asemenea cel mai important centru comercial al tarii, avand peste 400 de institutii de invatamant superior, peste 100 de universitati, 50 de mari biblioteci, academia japoneza (1879), 600 de cinematografe, 2000 de temple, 160.000 de restaurante, 35.000 de taxiuri înregistrate.

Mandarin Oriental Tokyo 5*
Locatie
Hotelul este situat in inima zonei Nihonbashi, unde, acum 200 de ani, se afla centrul vechiului Tokio (EDO). Banca Japoniei si centrul comercial Mitsukoshi se gasesc chiar in spatele hotelului.
Round The WorldHong Kong, una din cele mai moderne si mai vizitate metropole ale Asiei poate fi vizitat pe tot parcursul anului, avand un climat bland in perioada septembrie - februarie si temperaturi mai ridicate in perioada mai - septembrie. Este un oras compact, astfel incat turistii nu sunt niciodata prea departe de magazine sau principalele puncte de atractie. Hong Kong este compus din Kowloon, Noile Teritorii si Insula Hong Kong.

Mandarin Oriental Hong Kong 5*
Locatie
Hotelul este situat in centrul financiar al orasului, deasupra centrului comercial Landmark, unul dintre cele mai luxoase mall-uri din Hong Kong.
Round The World


Singapore este un stat-oras insular si totodata cea mai mica tara din Asia de sud-est, cu o populatie egala cu cea a Bucurestiului. Cele mai importante atractii turistice sunt situate in trei zone: Orchard Road, Chinatown si Little India. Singapore este în primul rând un oras tipic asiatic, aici fiind pastrate inca traditiile stravechi ale chinezilor, malaezienilor si indienilor. Clima este in general calda si umeda, cu temperaturi ce oscileaza intre 23 si 31 de grade pe tot parcursul anului. Sezonul musonic dureaza din noiembrie pana in ianuarie, cea mai ploioasa luna fiind decembrie.

Mandarin Oriental Singapore 5*
Locatie
Hotelul este localizat in apropiere de port, in complexul Marina Square, cea mai mare zona de relaxare si shopping din Singapore.
Round The World


Sydney, cel mai mare oras australian, detine recordul superlativelor: cel mai mare oras, cel mai mare centru industrial, cultural si financiar, cel mai mare port, cel mai mare nod de comunicatie. Orasul are un climat oceanic cu veri calde si ierni blande, cea mai calda luna fiind ianuarie, cu o temperatura medie intre 18 si 25 grade Celsius. Sydney Opera House este una dintre cele mai celebre si distincte cladiri, fiind considerata simbolul orasului.

Sheraton on the Park 5*
Locatie
Hotelul este situat in centrul orasului, in apropiere de Hyde Park si de principalele obiective: State Theatre, Sydney Entertainment Center.
Round The World


Auckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda este construit pe un istm subtire intre portul Manukau pe Marea Tasmana si portul Waitemata pe Oceanul Pacific, fiind astfel unul dintre putinele orase ale lumii cu porturi pe doua corpuri de apa separate. Orasul poate fi vizitat pe tot parcursul anului avand un climat temperat cald, cu veri umede si calduroase si ierni fara precipitatii.

Langham Auckland 5*
Locatie
Hotelul este situat in centrul orasului, oferind acces imediat catre zonele turistice, port si zona de shopping.
Round The World


Santiago, capitala statului Chile, este al patrulea oras ca marime din America de Sud dupa Buenos Aires, Rio de Janeiro si Sao Paolo. Orasul concentreaza peste o patrime din populatia totala a tarii fiind un important centru industrial si cultural, sediu al guvernului, al presedintelui republicii si al institutiilor guvernamentale si de invatamant. Climatul este bland, cu veri relativ calde si secetoase (din noiembrie pana in martie), cu temperaturi atingand 35 grade Celsius si ierni mai umede (din iunie pana in august), cu temperaturi maxime de 15 grade.

Sheraton Santiago 5*
Locatie
Hotelul este situat in apropierea casei memoriale Pablo Neruda, Parque Metropolitano Zoo, San Cristobal Hill, oferind acces imediat catre zona de shopping a orasului.
Round The World
Lima sau "Orasul Regilor" este capitala si cel mai mare oras al Republicii Peru, fiind centrul comercial, industrial, financiar si cultural al tarii. Lungimea coastelor si plajelor sale depaseste 130 km fiind considerat in acelasi timp si orasul cu cel mai mult teritoriu desertic dupa Cairo. Orasul este recunoscut pentru centrele arheologice, viata de noapte, muzeele si numeroasele sarbatori si traditii populare. In anul 2006, la conferinta gastronomica de la Madrid, Lima a fost declarata "Capitala gastronomica a Americii Latine".

Marriott Lima 5*
Locatie
Hotelul este situat in zona Miraflores, la malul oceanului Pacific, fiecare camera oferind vederi spectaculoase.
Round The World


Miami este unul dintre cele mai mari si importante centre financiare si turistice din Florida si din tara, dezvoltandu-se in mod constant datorita oportunitatilor turistice pe care le ofera. Cea mai importanta ramura a economiei este turismul, Miami avand peste 10 milioane de vizitatori in fiecare an, dar si cultural datorita numeroaselor universitati precum University of Miami, Florida International University, St. Thomas University.

Mandarin Oriental Miami 5*
Locatie
Hotelul este situat in Brickell Key, una dintre principalele zone comerciale si rezidentiale ale orasului Miami, in apropiere
de Coconut Grove si Village of Merrik Park.
Round The World


New York este cel mai populat oras din Statele Unite, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Orasul este de asemenea considerat unul din cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass media, educatie, divertisment, arta si moda.
New York este impartit pe cinci zone: The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island si Manhattan, un important centru financiar.

Mandarin Oriental New York 5*
Locatie
Hotelul Mandarin Oriental este localizat in cea mai exclusivista zona a New York-ului, langa Central Park, ocupand etajele 35 - 54 ale cladirii Time Warner Center. Faimoasa strada de shopping Fifth Avenue, Times Square, Broadway, The Lincoln Center, toate se afla la cateva minute distanta de hotel.
Round The World


Tarif incepand de la:

  • 15090 eur/persoana/in camera dubla/zbor in clasa economic
  • 30000 eur/persoana/in camera dubla/zbor in clasa business
NOTA: Itinerariul de mai sus este cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.