Turul lumii in 40 de zile

Europa, Asia, Australia si America, toate intr-o singura calatorie! Poti sa descoperi mari orase ale lumii precum Tokyo, Singapore, Sydney, Chicago, New York, plaje renumite din Noua Zeelanda, Hawaii si California. Mai mult decat atat, calatorind pe ruta Auckland - Hawaii, ai ocazia "de a da timpul inapoi" .


Tokyo, capitala Japoniei, este cea mai mare suprafata urbana si una dintre cele mai dens populate metropole ale lumii. Din punct de vedere tehnic nu exista orasul Tokyo ci este o unitate speciala administrativa. Corect se numeste Tokyo-to sau Metropola Tokyo si consta in 23 de cartiere speciale, 33 de orase si 8 suburbii. Tokyo este de asemenea cel mai important centru comercial al tarii, avand peste 400 de institutii de invatamant superior, peste 100 de universitati, 50 de mari biblioteci, academia japoneza (1879), 600 de cinematografe, 2000 de temple, 160.000 de restaurante, 35.000 de taxiuri înregistrate.

Mandarin Oriental Tokyo 5*
Locatie
Hotelul este situat in inima zonei Nihonbashi, unde, acum 200 de ani, se afla centrul vechiului Tokio (EDO). Banca Japoniei si centrul comercial Mitsukoshi se gasesc chiar in spatele hotelului.
Round The WorldSingapore este un stat-oras insular si totodata cea mai mica tara din Asia de sud-est, cu o populatie egala cu cea a Bucurestiului. Cele mai importante atractii turistice sunt situate in trei zone: Orchard Road, Chinatown si Little India. Singapore este în primul rând un oras tipic asiatic, aici fiind pastrate inca traditiile stravechi ale chinezilor, malaezienilor si indienilor. Clima este in general calda si umeda, cu temperaturi ce oscileaza intre 23 si 31 de grade pe tot parcursul anului. Sezonul musonic dureaza din noiembrie pana in ianuarie, cea mai ploioasa luna fiind decembrie.

Mandarin Oriental Singapore 5*
Locatie
Hotelul este localizat in apropiere de port, in complexul Marina Square, cea mai mare zona de relaxare si shopping din Singapore.
Round The WorldSydney, cel mai mare oras australian, detine recordul superlativelor: cel mai mare oras, cel mai mare centru industrial, cultural si financiar, cel mai mare port, cel mai mare nod de comunicatie. Orasul are un climat oceanic cu veri calde si ierni blande, cea mai calda luna fiind ianuarie, cu o temperatura medie intre 18 si 25 grade Celsius. Sydney Opera House este una dintre cele mai celebre si distincte cladiri, fiind considerata simbolul orasului.

Sheraton on the Park 5*
Locatie
Hotelul este situat in centrul orasului, in apropiere de Hyde Park si de principalele obiective: State Theatre, Sydney Entertainment Center.
Round The WorldAuckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda este construit pe un istm subtire intre portul Manukau pe Marea Tasmana si portul Waitemata pe Oceanul Pacific, fiind astfel unul dintre putinele orase ale lumii cu porturi pe doua corpuri de apa separate. Orasul poate fi vizitat pe tot parcursul anului avand un climat temperat cald, cu veri umede si calduroase si ierni fara precipitatii.

Langham Auckland 5*
Locatie
Hotelul este situat in centrul orasului, oferind acces imediat catre zonele turistice, port si zona de shopping.
Round The WorldHonolulu, capitala statului insular Hawaii, este situat in Golful Mamala de pe insula Oahu, a treia insula ca marime din arhipelag. Orasul isi datoreaza numele asezarii geografice avantajoase, Honolulu insemnand "locul protejat". Orasul este alcatuit din trei parti, dintre care Waikiki este cea mai dezvoltata din punct de vedere turistic, fiind considerata "Mecca turistilor" sau "Copacabana insulelor Hawaii". Partea vestica a orasului este folosita de infrastructura militara, aici regasindu-se baza aeriana Hickham si Pearl Harbor.

Halekulani 5*
Locatie
Hotelul este situat pe plaja Waikiki, in apropiere de centrul comercial Ala Moana, Honolulu Zoo si Waikiki Aquarium.
Round The WorldSan Francisco este faimos pentru fenomenul de ceata ce dureaza uneori cateva luni, pentru dealurile cu pante abrupte, pentru combinatia de arhitectura victoriana si moderna, pentru pozitia sa penisulara (inconjurat de oceanul Pacific si Golful San Francisco), pentru tendintele liberale in cultura si politica. Orasul poate fi vizitat pe tot parcursul anului datorita climatului mediteraneean ce genereaza temperaturi ridicare si un numar mare de zile insorite.

Mandarin Oriental San Francisco 5*
Locatie
Hotelul este localizat central, la doar cativa pasi de Museum of Modern Art, Moscone Convention Center, Union Square si Chinatown.
Round The WorldChicago este cel mai mare oras din statul Illinois si al treilea ca marime din SUA, dupa New York si Los Angeles. Orasul este un important centru financiar si industrial al Americii de Nord , fiind de asemenea cunoscut pentru diversitatea sa etnica dar si pentru importanta sa in reteaua de transport americana, avand al doilea aeroport din SUA ca numar de pasageri.

The Peninsula Chicago 5*
Locatie
Hotelul este localizat in centrul orasului Chicago, in apropiere de Lake Michigan, zona de shopping Magnificent Mile, Wayer Tower Palace si John Hancock Center.
Round The WorldNew York este cel mai populat oras din Statele Unite, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Orasul este de asemenea considerat unul din cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass media, educatie, divertisment, arta si moda.
New York este impartit pe cinci zone: The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island si Manhattan, un important centru financiar.

Mandarin Oriental New York 5*
Locatie
Hotelul Mandarin Oriental este localizat in cea mai exclusivista zona a New York-ului, langa Central Park, ocupand etajele 35 - 54 ale cladirii Time Warner Center. Faimoasa strada de shopping Fifth Avenue, Times Square, Broadway, The Lincoln Center, toate se afla la cateva minute distanta de hotel.
Round The World

Tarif incepand de la:

  • 10090 eur/persoana/in camera dubla/zbor in clasa economic
  • 25000 eur/persoana/in camera dubla/zbor in clasa businessNOTA: Itinerariul de mai sus este cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.