RTW Travel are grija de weekend-urile tale! Incepand de astazi, la fiecare doua saptamani te vom informa despre ofertele de weekend, disponibile catre capitalele europene. In luna iunie, in lumina reflectoarelor se afla Roma, Viena, Milano si Budapesta:

Weekend 10 - 14 iunie

Roma, 12 - 14 iunie

Roma este capitala si cel mai mare oras al Italiei, important centru economic si cultural. Situat pe malul fluviului Tibru, orasul are o istorie bogata fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice si a Italiei moderne. Aici, iubitorii de istorie pot vizita importante centre culturale si monumente precum: Colosseumul, Pantheonul, Fontana di Trevi, Biserica Santa Maria Maggiore, Piata Navonna, Castelul Sant'Angelo, Vaticanul.

Tarif avion: 166 eur/persoana, taxe incluse (Alitalia)
Domina Hotel & Conference Capanelle 4*

Domina Hotel & Conference Capannelle - Roma, este situat intr-o locatie de invidiat cu vedere la antica "Villa dei Quintili" si la Roman Aqueduct, fiind situat la numai 25 minute de Vatican si Piazza di Spagna. Distanta mica fata de aeroportul Ciampino si de "Acqua Santa" Golf Club face ca hotelul sa fie perfect pentru o calatorie de afaceri sau de relaxare.
Tarif cazare: 246 eur/camera dubla cu mic dejun/2 nopti
Rome Cavalieri 5*

Rome Cavalieri este primul hotel din Europa inclus in colectia exclusivista Waldorf Astoria, fiind mai mult decat un hotel de 5 stele. Dispunand de o galerie de arta ce pune in umbra multe muzee, Cavalieri aduce un nou sens stilului italian si ridica la inalt nivel arta ospitalitatii exclusiviste.
Tarif cazare: 936 eur/camera dubla deluxe cu mic dejun/2 nopti
Viena, 11 - 13 iunie

Una dintre cele mai frumoase capitale europene, Viena isi intampina vizitatorii cu numeroase atractii deosebite: magnificul Hofburg, faimosul Palat Schonbrunn, renumitul parc de distractii Prater, eleganta Ringstrasse sau Kartner Strasse sunt doar o mica parte din ceea ce va pune la dispozitie minunatul oras. Nu in ultimul rand, aici puteti merge la unul din concertele din cursul anului dar si la vestitele baluri vieneze.

Tarif avion: 172 eur/persoana, taxe incluse (Austrian Airlines)
InterCity Hotel Wien 4*

Descopera inima Vienei - chiar la usa ta! InterCity Hotel Wien este localizat langa centrul orasului, foarte aproape de cele mai importante atractii turistice, astfel incat tu sa beneficiezi de confortul unui hotel modern.
Tarif cazare: 204 eur/camera dubla cu mic dejun/2 nopti
Hotel Imperial 5*

Hotelul Imperial si imprejurimile sale somptuoase dateaza inca din anul 1863, initial fiind resedinta Printului de Württemberg. Zece ani mai tarziu a fost transformat intr-un hotel de lux decorat in stilul elegant al secolului al XIX lea. Interiorul hotelului este impresionant prin mobilierul cu linii elegante, statuetele sculptate manual si candelabrele de cristal, specifice perioadei.
Tarif cazare: 928 eur/camera dubla classic cu mic dejun/2 nopti
Alte destinatii:
Venezia, Larnaca, Madrid - de la 185 eur/persoana, taxe incluse
Weekend 17 - 21 iunie

Milano, 18 - 20 iunie

Situat pe campiile Lombardiei, Milano este una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Principalele atractii ale orasului sunt: Domul - cea mai mare catedrala gotica din Italia si a treia catedrala catolica din lume ca marime, Castelul Sforza sau faimoasa Scala di Milano - una dintre cele mai mari cladiri de opera din lume. Iubitorii de arta au ca punct de referinta in Milano biserica Santa Maria delle Grazie, in al carui fost refectoriu se afla capodopera lui Leonardo da Vinci - "Cina cea de taina". Orasul este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping-mall al lumii).

Tarif avion: 166 eur/persoana, taxe incluse (Alitalia)
Starhotels Rosa 4*

osa Grand este localizat in centrul istoric al orasului Milano, foarte aproape de Duomo Cathedral, Via Montenapoleone si Teatrul Scala. Acesta si-a extins recent capacitatea de cazare, prin deschiderea unei noi aripi si mutarea intrarii principale in Piazza Fontana. Hotelul a fost renovat complet si redeschis in noiembrie 2009. Fatada a fost restaurata cu meticulozitate si rafinament, imbinand arta cu arhitectura italiana.
Tarif cazare: 415 eur/camera dubla superior cu mic dejun/2 nopti
Hotel Manzoni 4*

Situat in centrul orasului Milano, in zona Santo Spirito, intre Via Montenapoleone si Via della Spiga, Hotelul Manzoni se adreseaza celor care apreciaza personalitatea si stilul italian precum si serviciile impecabile. Luxuriant si elegant in toate aspectele, hotelul dispune de un restaurant dedicat gurmanzilor, sali de conferinta, un centru de Spa, camere si apartamente spatioase.
Tarif cazare: 605 eur/camera dubla cu mic dejun/2 nopti
Budapesta, 17 - 22 iunie

Orasului Budapesta nu ii lipseste nimic din acel ceva care face ca orice alt mare oras european sa merite a fi vizitat. Dimpotriva, Budapesta este capabila sa bifeze intreg spectrul de capitaluri turistice si sa se conformeze oricarui standard de exigenta turistica. Intinzandu-se pe ambele maluri ale Dunarii (constand literalmente din fostele orase Buda si Pesta), Budapesta, mai mult decat orice, ofera privelistea spectaculoasa a maretiei arhitecturale.

Tarif avion: 153 eur/persoana, taxe incluse (Tarom)
Radisson Blu Beke Hotel 4*

Radisson Blu Beke Hotel este caracterizat prin politica stricta a serviciilor de inalta calitate si acomodare. Hotelul dispune de facilitati de relaxare precum piscina interioara, sauna si solar. Pentru calatoriile de afaceri, hotelul ofera facilitati moderne precum si o echipa de coordonatori de conferinte si evenimente.
Tarif cazare: 396 eur/camera dubla cu mic dejun/5 nopti
Intercontinental Budapest 5*

Situat in inima Budapestei, in apropiere de cele mai importante obiective si de zona comerciala, hotelul Intercontinental ofera servicii de neegalat, fiind alegerea potrivita atat pentru calatoriile de afaceri cat si pentru vacantele de relaxare.
Tarif cazare: 960 eur/camera dubla cu mic dejun/5 nopti
Alte destinatii:
Viena, Riga, Salonic, Amsterdam, Venezia, Paris - de la 126 eur/persoana, taxe incluse

Nota:
• tarifele pentru biletele de avion sunt valabile pentru calatorii dus-intors
• tarifele pentru cazare sunt per persoana, cazare in camera dubla

Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World