British Virgin Islands

Multa vreme cunoscute ca "paradisul navigatorilor", pasionatii de yahting au fost primii care si-au dat seama de potentialul adevarat al insulelor. Acestea au fost binecuvantate cu vanturi tropicale permanente si o clima temperata cu o medie de 27°C. Tortola este cea mai mare insula si considerata ca fiind centru pentru celelalte insule, care o inconjoara: Virgin Gorda, Cooper Island, Peter Island, Norman Island, Jost Van Dyke si Anegada. Teritoriul Insulelor Virgine este contrastant - golfulete linistite, protejate de palmieri au pe fundal munti vulcanici dramatici. Apele din jurul insulelor sunt de un albastru intens, insa Anegada, singura insula de coral din grup, se bucura de ape albastre-verzui.

Galathea 65
Galathea 65 este un catamaran cu o lungime de aproximativ 20 metri, ce poate acomoda pana la 11 persoane in cele cinci cabine duble si una single. Fiind construit in anul 2010, yachtul ofera design si dotari de ultima generatie, totul spre confortul oaspetilor sai.
Mai multe detalii cititi aici: Galathea 65
Tarif special:de la 24.990 euro/yacht, 8 - 15 ian, fully crewed
Voyage 580
Yachtul Voyage 580 a fost votat de catre revista Cruising World drept Best Cruising Multihull. Acesta a fost conceput de cei mai distinsi navigatori, ce au impus caracteristicile unui yacht de mare performanta si confort.
Voyage 580 are o lungime de 17.68m si poate acomoda pana la 10 persoane in cele 5 cabine duble de care dispune. Pentru o atmosfera confortabila yachtul este dotat cu un sistem audio, televizor LCD, DVD player in salon si in fiecare cabina, aer conditionat si multe altele alte facilitati.
Mai multe detalii cititi aici: Voyage 580
Tarif special: de la 15.289 USD/yacht, 29 dec 2010 - 5 ian 2011
Voyage 500
Voyage 500 este un yacht spatios cu o lungime de 15m si o latime de 8.23m. Dispune de 4 cabine duble putand acomoda pana la 8 persoane, un salon cu vedere panoramica, bucatarie si o punte spatioasa. Voyage 500 pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati deosebite de acomodare precum: aer conditionat, echipamente electronice, sistem audio, barbeque cu propan, TV, DVD sau video player, si multe altele. Pentru ca sejurul sa fie si mai placut, puteti beneficia de echipamentele de snorkeling, punte spatioasa pentru relaxare, platforma pentru scufundari, trambuline.
Mai multe detalii cititi aici: Voyage 500
Tarif: de la 13.477 USD/yacht, 12 - 19 feb 2011
Voyage 440
Yachtul Voyage 440 Premier Plus ofera oportunitatea de a naviga cu unul dintre cele mai moderne ambarcatiuni, dotat cu cele mai noi tehnologii. Cu o lungime de aproape 14m, Voyage 440 Premier se evidentiaza prin imbunatatiri aduse modelului premiat. Yachtul dispune de 4 cabine duble, putand acomoda pana la 8 persoane, iar printre facilitatile oferite se regasesc echipament pentru snorkeling si platforma pentru scufundari.
Mai multe detalii cititi aici: Voyage 440
Tarif: de la 10.222 USD/yacht, 12 - 19 feb 2011

Contacteaza acum consultantul tau YachtCharters pentru mai multe detalii!

Nota:
• tarifele includ cheltuieli cu combustibilul, aprovizionarea si skipper.
• tarifele nu includ bauturile si excursiile optionale.

Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World