Pentru urmatoarele weekend-uri, RTW Travel iti propune destinatii deosebite pentru tine, prietenii sau familia ta, la Venetia - orasul gondolelor, Riga - important centru cultural, Istanbul - caracterizat prin exuberanta si culori sau Amsterdam - orasul contrastelor.

Weekend 9 - 12 iulie
Venetia, 9 - 12 iulie

Orasul lui Vivaldi si al gondolelor, un adevarat muzeu in aer liber unic prin caracteristicile sale, Venezia este considerat cel mai frumos oras din lume. Fascinant si plin de romanticism, reuseste sa atraga milioane de turisti din toata lumea cu carnavalul sau, cu mostra cinematografica, cu galerii de arta, muzee, teatre si spectacole. Printre principalele atractii se numara Piata San Marco, dominata de catedrala cu acelasi nume, devenita in scurt timp unul dintre simbolurile Venetiei si Palatul Dogilor, aflat in imediata apropiere a catedralei. O scurta plimbare de-a lungul cheiului va va conduce catre celebrul Pod al Suspinelor, care leaga vechile inchisori de celulele de interogare din Palatul Dogilor. Numele a fost inspirat de suspinele condamnatilor care in momentul in care traversau podul isi petreceau ultima clipa de libertate.

Tarif avion: 210 eur/persoana, taxe incluse
Hotel Luna Baglioni 5*

Hotelul este situat central, aproape de Piazza San Marco, oferind oaspetilor o frumoasa panorama asupra bazinului San Marco si a insulei San Giorgio. Hotelul dispune de camere spatioase, mobilate modern si decorate cu obiecte de arta autentice, oferind oaspetilor momente de relaxare si confort maxim. Hotelul este membru al "The Leading Hotels of The World".
Tarif cazare: 1289 euro/camera dubla superior/3 nopti
Riga, 9 - 11 iulie

Riga este cel mai mare oras din tarile Baltice, fiind un important centru cultural, educational, politic si financiar din zona. Centrul istoric al orasului Riga a fost inclus de catre UNESCO pe lista locurilor din patrimoniul mondial, iar orasul este absolut special prin arhitectura sa in stil Art Nouveau (Jugendstil), putand fi comparat din acest punct de vedere numai cu Viena, Praga sau Barcelona.

Tarif avion: 215 eur/persoana, taxe incluse
Hotel Grand Palace 5*

Hotelul Grand Palace este situat central, in zona de business si shopping a orasului oferind oaspetilor un plus de eleganta si confort alaturi de servicii de o calitate superioara. Designul interior al hotelului imbina intr-un mod deosebit stilul clasic cu cel modern, cultura rusa cu cea europeana, avand influentele culturii romantice din trecut. Grand Palace Hotel a fost votat sase ani la rand de catre World Travel Awards ca fiind cel mai bun hotel al Letoniei, el fiind si singurul membru al "The Leading Hotels of The World" si "Virtuoso" din Letonia.
Tarif cazare: 399 euro/camera dubla deluxe cu mic dejun/2 nopti
Alte destinatii:
Viena, Roma, Helsinki, Amsterdam - de la 175 eur/persoana, taxe incluse


Weekend 15 - 20 iulie

Istanbul, 16 - 19 iulie

Un oras al contrastelor, un amalgam intre orient si apus, Istanbul este un oras plin de viata si culoare, care te fascineaza de la bun inceput. Un oras intesat de mii de stradute inguste, de mii de magazine de tot felul, de milioane de oameni. In partea europeana a orasului se afla centrul istoric, unde sunt cele mai multe obiective istorice. Printre moscheele cele mai frumoase si mai celebre din Istanbul sunt Moscheea Albastra, situata fata in fata cu Aya Sofia - celebra biserica bizantina transformata in moschee si devenita in secolul trecut muzeu, moscheele Beyazid, Sehzade, Selimiye, Sultanahmet, Suleymaniye (construita in secolul al 16lea - si considerata cea mai frumoasa moschee din Turcia) etc. In Istanbul sunt si cateva palate absolut superbe - iar cand intri pe portile lor parca ai patrunde in lumea celor "1001 nopti" ale Seherezadei. Topkapi este de departe cel mai important, resedinta pentru multe secole a sultanilor imperiului otoman.

Tarif avion: 205 eur/persoana, taxe incluse
Hotel Swissotel The Bosphorus 5*

Swissotel The Bosphorus, membru al "The Leading Hotels of The World" si totodata nominalizat in Gold List of Travel & Leisure 500 World's Best Hotels 2009 este localizat central pe malurile europene ale Bosforului, dispunand de o frumoasa gradina istorica de 65 acri. Hotelul dispune de camere luxoase si foarte spatioase care in marea lor majoritate ofera o vedere panoramica asupra Bosforului.
Tarif cazare: 729 euro/camera dubla cu mic dejun/3 nopti
Amsterdam, 15 - 20 iulie

Amsterdam, capitala oficiala a Tarilor de Jos, este genul de oras care satisface gusturile fiecarui calator - fie ca acesta prefera cultura si istoria, petrecerile, sau doar farmecul relaxant al unui vechi oras european. Capitala olandeza are ce sa ofere pentru ca numarul muzeelor se ridica la aproximativ 50, toate avand exponate populare de la celebra colectie "Golden Age" a celui mai mare muzeu din Olanda si pana la muzeul erotic sau cel al torturii. Rijksmuseum (Muzeul National) este, fara indoiala, unul dintre reperele turistice ale orasului si ale tarii. La fel de important de vizitat este Muzeul Van Gogh, locul in care se gasesc peste 200 de tablouri si 550 de schite, suficiente pentru a-l descoperi pe celebrul pictor in cele mai diverse ipostaze.

Tarif avion: 220 eur/persoana, taxe incluse
Grand Hotel Amrath 5*

Grand Hotel Amrath este situat in centrul Amsterdamului cu acces usor la obiectivele turistice ale orasului. Hotelul dispune de camere si apartamente spatioase, decorate modern, ce ofera oaspetilor relaxare si confort.
Tarif cazare: 899 euro/camera dubla luxury/5 nopti
Alte destinatii:
Chisinau, Belgrad, Atena, Helsinki, Bruxelles - de la 200 eur/persoana, taxe incluse

Nota:
• tarifele pentru biletele de avion sunt valabile pentru calatorii dus-intors
• tarifele pentru cazare sunt pentru doua persoane, cazare in camera dubla

Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World