In fiecare dintre noi a ramas ceva din copilul care viseaza la Craciun si isi doreste sa-l petreaca intr-un cadru de poveste, cu zapada pufoasa, intr-o cabana troienita, cu miros de cozonaci si scortisoara, brad impodobit si o multime de surprize. Asadar, ce alt loc ar fi mai potrivit pentru ca basmul sa devina realitate decat insusi satul lui Mos Craciun, din Laponia !?

Pentru perioada 16-20 decembrie, RTW Travel a rezervat o vacanta de vis pentru tine si cei dragi, cu un itinerariu deosebit. Iata ce iti propunem:

16 decembrie 2010

Iti dam intalnire la ora 11:00 la aeroportul Otopeni, plecarea din Bucuresti fiind programata a avea loc la ora 13:00 cu sosire in Laponia (aeroport Kittila) la ora 17:50. Dupa sosirea in tara lui Mos Craciun reprezentantul nostru local va asigura transferul cu autocarul pana in statiunea Levi (aproximativ 30 - 40 minute), mai exact la Hotelul Sokos Levi 4*. Fiecare participant va primi imbracaminte termoizolanta, recomandata pentru aceasta destinatie.

Hotel Sokos Levi 4*

Sokos Hotel Levi este un hotel modern si atractiv cu multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Are un standard ridicat al serviciilor si este cel mai nordic hotel din cadrul lantului de hoteluri Sokos. Locatia este foarte buna, fiind amplasat in centrul statiunii Levi, in imediata apropiere a tuturor serviciilor si activitatilor. Centrul spa va pune la dispozitie diverse servicii pentru relaxare, printre care si sauna si jacuzzi. Printre alte facilitati ale hotelului se numara: restaurantul Kiisa si cafeneaua Coffee House.
17 decembrie 2010

Mic dejun in cadrul hotelului Sokos Levi 4*, apoi timp liber la dispozitie pentru activitati optionale precum: ski, vizita la ferma de reni, safari catre Lainio Snow Village, safari polar, safari cu sania trasa de caini, plimbare cu snowmobilul la ferma de Husky.

18 decembrie 2010

Dupa servirea micului dejun, intalnire la ora 09:30 la receptia hotelului Sokos Levi 4* cu insotitorul de grup si apoi imbarcare autocar pentru transfer cu autocarul catre Rovaniemi (cca 3 ore).Cazarea este asigurata la Hotelul Sokos Vaakuna 3*, dupa check-in va recomandam SAFARI-AURORA BOREALA, plecare la 18:30.

Hotelul Sokos Vaakuna 4*

Aici oaspetii se pot bucura de facilitati excelente pentru recreere si relaxare. Hotelul este situat in centrul orasului Rovaniemi, la 2 km de statia de tren, si la 9 km fata de aeroport. Fiecare dintre cele 159 camere ale acestui hotel de 4-stele rafinat dispune de dotari superioare. Hotelul dispune de 2 restaurante a la carte, bar, discoteca, sauna.
19 decembrie 2010

Mic dejun in cadrul hotelului. Va recomandam sa nu ratati vizita la Mos Craciun acasa! - Safari la Mos Craciun, plecarea la ora 10:00 cu snowmobilul spre o ferma de reni, dupa o scurta plimbare cu sania trasa de reni se serveste pranzul la casa rustica a fermei. Se traverseaza cercul polar si mai departe se merge pana la Mos Craciun acasa, traseu de cca 6 ore.

20 decembrie 2010

Dupa servirea micului dejun in cadrul hotelului si predarea camerelor se asigura transferul pana la aeroport cu autocarul, pentru intoarcerea in tara. Plecare din Laponia (aeroport Rovaniemi) la ora 06:10 si sosire in Bucuresti la ora 12:20.

Tarif: 759 eur/adult in camera dubla
         619 eur/persoana (adult sau copil) in camera cu doi adulti platitori

Tariful include:
• bilet de avion compania FINNAIR + taxe de aeroport
• transfer aeroport Kittila - Hotel Sokos in statiunea Levi
• transfer Hotelul Sokos Vaakuna (Rovaniemi) - Aeroport Rovaniemi
• transfer Levi - Rovaniemi
• 2 nopti de cazare cu mic dejun la Hotel Sokos Levi 4*
• 2 nopti de cazare cu mic dejun la Hotelul Sokos Vaakuna 4*
• Imbracaminte termoizolanta
• Insotitor de grup
• Ghizi locali in timpul excursiilor organizate

Tariful nu include:
• asigurare medicala
• excursii optionale si cheltuieli de natura personala


Contacteaza acum consultantul tau RTW pentru mai multe detalii!


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World