Contestata, laudata, supraevaluata sau dur criticata, Grecia - aceasta tara a zeilor, ramane un reper important pentru turismul mondial. Este practic imposibil ca din atatea insule sa nu nimeresti paradisul perfect. Grecia insulara le are pe toate pornind de la Creta, Santorini si Rhodos, insule populare, cosmopolite si moderne, pana la Naxos sau Zakyntos, oaze ale naturii, relaxarii si tacerii. Descopera acum o noua fata a Greciei renuntand la uzualul resort all-inclusive pentru ceva unic si special cum este yachting-ul.

Citeste mai mult...

Greece on Budget:

Pentru cei tineri sau pasionatii de navigatie, cea mai buna modalitate de a explora minunatele insule grecesti este la bordul unei ambarcatiuni tip monohull - cel mai raspandit tip de ambarcatiune din zona.

Monohull Bavaria 44

Bavaria 44 este o ambarcatiune tip monohull, cu o lungime de aproape 14m ce poate acomoda pana la 8 oaspeti in cele 4 cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Bavaria 44

Tarif:
de la 279 eur/pers/saptamana
de la 2233 eur/saptamana, 12 - 19 Iunie 2010
Monohull Harmony 47

Harmony 47, cu o lungime de 14,39m poate constitui locatia perfecta pentru o vacanta in insulele grecesti. Acest yacht dispune de 4 cabine duble, putand acomoda pana la 8 persoane. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Harmony 47

Tarif:
de la 256 eur/pers/saptamana
de la 2052 eur/saptamana, 26 Iunie - 3 Iulie 2010

Greece Confort:

Pentru cei ce pun mai mult pret pe confort, catamaranul este optiunea perfecta deoarece ofera un plus de spatiu si intimitate, in acelasi timp permitand navigarea in ape mici chiar pana aproape de plaja.

Catamaran Lagoon 380

Foarte apreciate in randul navigatorilor, modelele Lagoon ofera conditiile esentiale pentru o vacanta perfecta; varianta 380 are o lungime de aproximativ 12m si poate acomoda pana la 8 oaspeti in cele patru cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 380

Tarif:
de la 355 eur/pers/saptamana
de la 2840 eur/saptamana, 19 - 26 Iunie 2010
Catamaran Lagoon 420

Modelul Lagoon 420, cu o lungime de 12.61m si 5 cabine (4 duble si una single), acomodeaza pana la 9 oaspeti, oferind un plus de confort. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 420

Tarif:
de la 513 eur/pers/saptamana
de la 4625 eur/saptamana, 5 - 12 Iunie 2010


Greece Luxury:

In final, pentru cei ce considera yachtingul drept un mod de viata, o ambarcatiune de lux cu motor este incontestabil varianta perfecta pentru petrecerea unei vacante iesite din comun.
Sea Ray 575

Sea Ray 575 Sundancer este alegerea potrivita pentru o vacanta in 2 sau, de ce nu, in 4! Cu o capacitate de patru persoane in cele doua cabine duble elegant decorate si un echipaj de doua persoane la dispozitia voastra, Sundancer va poarta in stil printre insulele grecesti. Mai multe detalii cititi aici:
Sea Ray 575

Tarif:
de la 3000 eur/pers/saptamana
de la 12000 eur/saptamana
Waverunner

Stabilitatea, liniile simple dar elegante si design-ul modern evidentiaza Waverunner-ul de celelalte yachturi. Puntea spatioasa dotata cu facilitati de cel mai inalt confort, salonul si cele 4 cabine de lux iti stau la dispozitie astfel incat tu si prietenii sau familia sa va bucurati de o croaziera de vis. Waverunner, cu o viteza de croaziera de 25 noduri, te poarta rapid de la o insula la alta. Mai multe detalii cititi aici:
Waverunner

Tarif:
de la 2285 eur/pers/saptamana (pentru grup de 7 persoane)
de la 16000 eur/saptamana
Alexandros

Construit de Ferretti Italy, Alexandros are un design impresionant iar cele 4 cabine duble acomodeaza un numar de opt persoane, oferind un grad de confort ridicat. Mai multe detalii cititi aici:
Alexandros

Tarif:
de la 3125 eur/pers/saptamana
de la 25000 eur/saptamana

*pentru variantele Greece on Budget si Greece Confort se poate adauga skipper de la 140eur/zi;
*pentru varianta Greece Luxury, echipajul este inclus;
*tarifele nu includ consumul de combustibil si cheltuielile cu aprovizionarea.


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World